Срокове за изпълнение на поръчките и доставката

Поръчките се приемат 24 часа в денонощието. Поръчки, направени без въведен телефонен нимер на получателя се считат за невалидни. Поръчаните стоки се изпращат от 3 (три) до 5 (пет) работни дни, в зависимост от това дали съдържат ръчна изработка или рисунка.

Доставките за България се извършват от фирма Еконт Експрес в делнични дни. Моделите, които се изработват или рисуват лично за клиента се наричат индивидуална поръчка. Срокът за изработка и доставка на индивидуалните поръчки е по-дълъг и се уговаря лично с клиента.

Преди и по време на дните, обявени за официални празници, е възможно отклонение от посочения срок за доставка, поради натовареността на нашите служители и на куриерските офиси. Ако се наложи забавяне, клиентът ще бъде уведомен своевременно. 

Доставките могат да бъдат извършени до адрес на клиента, посочен в поръчката или до поискване от офис на фирма Еконт. Най-удобната локация на желан офис за приемане на доставката, трябва да бъде посочена в забележки на поръчката. Цената на доставката се определя по ценоразписа на куриерската фирма.

Поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки, направени след 17:00 ч. в делничен ден, се обработват на следващия ден.

Доставката е безплатна за поръчка над 100.00 лв