Доставка на поръчаните стоки

Поръчки, направени без въведен телефон на получателя са невалидни. Поръчаните стоки се изпращат от 3 (три) до 5 (пет) работни дни, в зависимост от това дали съдържат ръчна изработка или рисунка. Поръчки, приети в почивни и празнични дни, се обработват в първия работен ден след тях. Поръчки, направени след 17:00 часа в делничен ден, се обработват на следващия ден.

Срокове и изпълнение на доставката

Поръчките се приемат 24 часа в денонощието. Доставките за България се извършват от фирма **********  в срок от 2 до 5 работни дни, в зависимост от вида на стоката. Моделите, които се изработват и рисуват лично за клиента, срокът за изработка е по-дълъг и се уговаря лично с клиента.

Доставките могат да бъдат до адрес на клиента или до поискване от офис на ********. Цената на доставката е 5 лв. до офис на куриерска фирма и 8 лв до адрес на клиент.

Доставката е безплатна за поръчка над 100.00 лв

Отклонение от срока на доставка е възможно по време на национални празници или други събития, възпрепятстващи доставката да се извърши в посочения срок. Ако се наложи забавяне, ще бъдете уведомени своевременно.

Поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени след 17:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.