Доставка на поръчаните стоки

Поръчаните стоки се изпращат до 3 (три) работни дни от момента на потвърждаването им, считано от датата на постъпването на поръчката, освен в случаите, когато поръчката включва ръчно изработен /рисуван продукт- тогава срокът за доставка изрично е посочен в описанието на продукта. Поръчки, приети в почивни и празнични дни, се обработват в първият работен ден след тях. Поръчки, направени след 17:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.

Срокове и изпълнение на доставката

Поръчките се приемат 24 часа в денонощието. Доставките за България се извършват от фирма **********  в срок от 2 до 5 работни дни, в зависимост от вида на стоката. Моделите, които се изработват и рисуват лично за клиента, срокът за изработка е посочен в описанието на продукта.

Доставките могат да бъдат до адрес на клиента или до поискване от офис на ********. Цената на доставката е 3.90 лв.

Доставката е безплатна за поръчка над 80.00 лв

Отклонение от срока на доставка е възможно по време на национални празници или други събития, възпрепятстващи доставката да се извърши в посочения срок. Ако се наложи забавяне, ще бъдете уведомени своевременно.

Поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени след 17:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.