февруари 3, 2018

Моят “Ден на влюбените”

 

“Скъпи, къде ще празнуваме Денят на влюбените?

Защо да празнуваме, ние сме женени?”

И аз така…

Обичам този празник, заради цялото суетене, цветя, картички с нелепи послания, плюшени мечета, сърца, шоколад, още сърца от шоколад, но най-вече заради всички емоции.

За това съм твърдо ЗА празнуване на Свети Валентин, самостоятелно или заедно с Трифон Зарезан!

Миналата година също празнувах и беше много вълнуващо.

С няколко приятелки си резервирахме прожекция на „50 нюанса по-тъмно сиво“, точно на 14-ти и точно на този филм. Пълна зала и доста шумна. Правехме се на остроумни с ироничните си коментари, на висок глас подавахме репликите на актьорите. Да, много ни хареса, не филмът, а възможността да се посмеем с всички влюбени двойки в кино салона. Всъщност нямаше такива- само жени, които бяха дошли заради същите емоции. След това си спретнахме вечеря в романтичен ресторант. Стана още по-забавно, когато установихме, че 80% от масите в ресторанта бяха заети от празнуващи женски компании.

Каквото и да си говорим най-приятната част от всеки празник са подаръците. Обожавам да получавам подаръци, но кой не обича?! Обикновено е само един, но дарен с много любов и то  неизчерпаема. По традиция винаги сама го избирам, а след това си го купувам.

Ето какво ще получа на този Св.Валентин: https://www.decollagestudio.com/shop/my-valentine/

Признавам, може да е малко егоистично, но удоволствието е голямо. Ако все още не сте го изпитали, непременно опитайте!

Всъщност, не иронизирам Денят на влюбените, напротив. Всеки празник е повод за радост и приятни емоции. Ние избираме как да си ги доставим – с време за себе си или за любим човек, с интересно преживяване или с някой красив подарък.

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще бъдете информирани първи за всички промоции и отстъпки, нови модели и колекции, новини и събития.