Спечели точки

Включи се в Decollage’s club – нашата лоялна програма за подаръци и отстъпки.

Décollage club е програма за лоялност на Decollage studio, чрез която  всеки клиент, след като регистрира свой профил в нашия сайт, получава възможност за достъп до отстъпки, специални подаръци и различни привилегии.

В Decollage club ще събираш точки при всяка направена покупка с карта от сайта, както и ако ни препоръчаш на приятел. А след това, срещу събраните точки, ще получаваш отстъпки и ще печелиш персонални награди!

Всяка поръчка – покупка на продукт или на билет за творческо ателие, ще ти донесе нейната равностойност в точки (пример 45 лв = 45 точки), всяка препоръка на приятел също ти носи 45 точки. 100 точки = 5 лв., които можеш веднага да използваш като отстъпка от следващата ти покупка от сайта. ВАЖНО: Точките се събират само след направено моментно плащане с карта. 

Decollage club е програма, с която освен точки, можеш да получиш и персонални подаръци и лични привилегии: виж таблицата по-долу. Ти избираш дали да събираш своите точки или да ги разменяш срещу продукти от сайта.

Направи първата стъпка още сега, като се регистрираш в сайта тук.  Честито, вече си в клуба! Ако ти вече имаш профил в decollagestudio.com , автоматично ставаш част от Decollage club.