Нека забравим за ежедневието и да се пренесем в един по-красив свят – този на изкуството.

Рисуването ни прави по-добри.

Рисуването ни прави по-добри.

Рисуването ни прави по-добри.

Decollage е студио за рисуване, за деца и възрастни

Рисуване и вино

Нарисувайте своята красива картина, докато отпивате чаша френско вино или италианско просеко и си бъбрите приятно с приятели.

тениски

Рисуване за деца

Един от най-важните уроци, на които желаем да научим децата, е да повярват в себе си и в своите умения.

рисуване-на-тениски

Рисуване на тениски

Всеки може да нарисува своя тениска, текстилна чанта, раница, предпазна маска за лице, калъфка за възглавница, подвързия за книга.

Избери си дата от нашия календар със събития „Рисуване и вино“, „Рисуване за деца“ или „Рисуване на тениски“

Търсиш оригинален подарък за дете или възрастен?

Подари му ваучер за рисуване в студиото.  Нека той сам избере какво желае да нарисува – своя тениска или своя картина.

Рисувай в къщи

Разнообрази деня си с увлекателно творческо занимание, без да излизаш от вкъщи.

В нашата кутия за рисуване, ще получиш всичко необходимо, за да нарисуваш лесно избрания от теб продукт в домашни условия. Тя съдържа продукт, шаблон за рисуване, всички необходими материали и инструкции.  Кутията е забавно занимание и идеален подарък за деца и възрастни. Рисува се стъпка по стъпка, като се следват нашите съвети.

Едно различно парти

Ако и ти обичаш забавленията с приятели, не се колебай и ги покани в нашата уютната и артистична атмосфера. Отпразнувай един различен рожден ден с рисуване или изненадай своето дете. Организирай моминско парти, тиймбилдинг или просто събери близките си на чаша вино и рисуване. Ние ще се погрижим за комфорта и приятно ви изживяване. Ще затворим студиото само за вас, ако сте между 6 и 10 души.

арт-лагер
Детски рожден ден с рисуване

Детският рожден ден е по-забавен с рисуване. Зарадвайте рожденника и всички поканени дечица с индивидуален  подарък, който всяко дете само ще нарисува.

парти
Моминско, ергенско парти и тиймбилдинг

Рисуването на тениски с приятели и колеги е оригинален начин да отбележите всеки повод. Когато темата е моминско парти, става още по-забавно, защото нарисуваните тениски влизат веднага в употреба, като тоалет за красиви фотосесии.

Рисуване извън студиото

Може да ни ангажирате да рисуваме с вас, където и когато пожелаете – на вашето частно или фирмено парти, във вашия дом, офис или на друго подходящо пространство.

Спечели точки

Включи се в Decollage’s club – нашата лоялна програма за подаръци и отстъпки.

Décollage club е програма за лоялност на Decollage studio, чрез която  всеки клиент, след като регистрира свой профил в нашия сайт, получава възможност за достъп до отстъпки, специални подаръци и различни привилегии.

В Decollage club ще събираш точки при всяка направена покупка с карта от сайта, както и ако ни препоръчаш на приятел. А след това, срещу събраните точки, ще получаваш отстъпки и ще печелиш персонални награди!

Всяка поръчка – покупка на продукт или на билет за творческо ателие, ще ти донесе нейната равностойност в точки (пример 45 лв = 45 точки), всяка препоръка на приятел също ти носи 45 точки. 100 точки = 5 лв., които можеш веднага да използваш като отстъпка от следващата ти покупка от сайта. ВАЖНО: Точките се събират само след направено моментно плащане с карта. 

Decollage club е програма, с която освен точки, можеш да получиш и персонални подаръци и лични привилегии: виж таблицата по-долу. Ти избираш дали да събираш своите точки или да ги разменяш срещу продукти от сайта.

Направи първата стъпка още сега, като се регистрираш в сайта тук.  Честито, вече си в клуба! Ако ти вече имаш профил в decollagestudio.com , автоматично ставаш част от Decollage club.

Избери си дата от нашия календар със събития „Рисуване и вино“, „Рисуване за деца“ или „Рисуване на тениски“

Нашите продукти

Нашите събития