май 17, 2020

Decollage x Cvetybaby Collection

Тази колекция се роди съвсем спонтанно – може би заради социалната изолация и свободното време, с което разполагахме или необходимостта да изразим натрупаните в нас емоции.
Важното е, че идеята на @cvetybaby ме провокира да превърна в илюстрации 3 извора на вдъхновение в живота й.
Ето какво ми разказа тя за лотоса, женското лице и пътешествията:

#Lotus

Защо избрах лотос? Освен че това е любимото ми цвете, то олицетворява чистота, целомъдрие и съвършенство. Лотосът е цветето на богатството, просперитета, успеха и положителната енергия. Не случайно това беше и изборът за първата ми татуировка. Цветето, което избрах да е с мен цял живот. Изборът на тази #oneline илюстрация е за тези от вас, които са готови да се борят и да постигат целите си, чрез положителна нагласа и чистота на мислите си.
“Лотосът символизира живота на човека, както и на Вселената” – Е.П. Блаватска

#Woman

Защо избрах женско лице?
За мен жената е вдъхновение. Една бурна комбинация от емоции, даваща всичко на света. Чрез изборът на тази #oneline илюстрация искам да ти кажа – Ти си уникална, красива, силна! Обичай себе си, такава каквато си! Вярвай във възможностите си! Успявай! Бъди любов!
“Бог създал мъжа, а после решил, че е способен на нещо по-добро. И създал жената.” – Адела Сент Джонс

#Travel

Защо избрах земното кълбо?
За мен пътуването е много повече от хубави снимки. То се корени в емоциите, които остават ярък отпечатък на живота ни. Мечтая. Мечтая да опозная всяко кътче на Земята. Това ми помага да погледна по нов начин на нещата. За мен пътуването е изкуство. Избрах тази #oneline илюстрация за всички #wanderlust – и 😉!
“Да пътуваш, означава да притежаваш света.“ – Бъртън Холмс” Cvetybaby

Тениска  Decollage х Cvetybaby

Нарисувай, снимай се и ни таг-ни, за да видим твоят уникален поглед над нашите идеи. Ние вярваме, че всеки трябва да остави частичка от себе си, за да бъде още по-специално.

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще бъдете информирани първи за всички промоции и отстъпки, нови модели и колекции, новини и събития.