Зарежда Събития

Ако сте пропуснали картина от календара на Деколаж, сега е момента да я нарисувате. Включете се в нашите ателиета по индивидуално рисуване на свободно избрана тема. Изберете сюжет от богатата галерия на Decollage Studio или донесете принтирана своята идея за рисуване – картина, която сте харесали, а ние ще ви помогнем да я сътворите.

Организираме тези ателиета специално за вас, които вече сте опитали рисуване стъпка по стъпка, следвайки художника и желаете да развиете своите умения. За това, ви даваме възможност да изявите индивидуалния си стил и да рисувате, като следвате своето собствено темпо. Художникът ще бъде до вас, за да ви дава съвети и насоки. Когато избирате по-сложен сюжет за рисуване, вземете предвид дали той отговаря на вашите художествени умения, защото ще рисувате самостоятелно.

ВАЖНО: За да ви бъде приятно, ще ви предложим разнообразни художествени материали – акрилни бои, акварелни бои, пастели, моливи, туш и др. Ще ви осигурим и различни от стандартните размери и форми платна, съобразени с картината, която сте избрали. Ако са по-големи, ще е необходимо доплащане по ценоразпис на студиото.

Ще ви налеем и чаша хубаво вино.

Поканете и приятелите си на „Рисуване и вино“.

Decollage Studio е подходящо място за частни партита с рисуване и различни събития, на чаша селектирано вино. Поради въведените мерки срещу COVID в студиото не се допускат повече от 10 души. Спазват се всички изисквания на МЗ

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини. Поискайте нашата оферта на :decollaged@gmail.com

Не се колебайте да ни посетите. Препоръчваме ви да посетите Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
👉www.decollagestudio.com

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top