Зарежда Събития

Арт клас „Рисуване и вино“ са ателиета по рисуване за начинаещи и любители, в Decollage Studio.

Не са ви нужни специални художествени умения, а само желание да разчупите рутината на ежедневието и да се потопите в света на изкуството.

За 2-3 часа ще нарисувате своя картина, докато се наслаждавате на чаша хубаво вино. 

Нашият художник дава съвети и напътствия. Групите са малки и той има възможност да отдели персонално внимание на всеки. За това ателиетата в Decollage Studio се посещават от хора на всякаква възраст, без да им е необходим опит в рисуването.

В цената са включени платно с размер 40 х 30 см, акрилни бои, всички необходими материали и чаша хубаво вино. Ако желаете, ще ви осигурим различни от стандартните размери платна, за по-големите е необходимо доплащане по ценоразписа на студиото.

Резервация с подаръчен ваучер: Запишете N на своя ваучер в полето “забележки към поръчката”. Носете го със себе си вместо билет за рисуване и го представете преди събитието.

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини. Поискайте нашата оферта на decollaged@gmail.com

Не се колебайте да ни посетите. Препоръчваме ви да посетите Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949 

Чрез съобщение във фейсбук

Чрез формата за резервации в сайта:

www.decollagestudio.com

Включете се в новото творческо предизвикателство, което бързо се превърна в модна тенденция за красиви интериори. Създаването на релефна картина, стана любимо забавление, както за хората без опит в рисуването, така и за напредналите творци.

Това ателие е за всички вас, които искате да развихрите въображението и да експериментирате, без да се притеснявате от липсата на опит или умения. 

Това ателие е за вас, които не искате да правите копия, а оригинално изкуство. Нашият художник, ще ви ръководи и напътства, винаги когато имате необходимост, няма как да сгрешите, защото ще превърнете всеки дефект в ефект, а картината си в шедьовър.

За да експериментирате, сме ви приготвили различни материали, цветове и текстури, платно, четки и още много изненади.

Ще ви налеем чаша вино за настроение.

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top