Зарежда Събития

Взимайте половинката, приятел или приятелка и споделете едно различно преживяване. Заедно нарисувайте своя обща картина или я сътворете по отделно, а зощо пък на финала да не си ги размените?

Не са ви нужни специални художествени умения, а само желание да разчупите рутината на ежедневието и да се потопите в света на изкуството. Само за 2-3 часа заедно или по отделно, ще нарисувате своя картина, докато се наслаждавате на чаша хубаво вино.

Нашият художник ще ви дава съвети и напътствия. Групите са малки и той ще има възможност да ви отдели персонално внимание. За това ателиетата в Деколаж студио се посещават от хора на всякаква възраст , без да им е необходим опит в рисуването.

В цената са включени всички необходими материали и чаша хубаво вино.

Поканете и приятелите си на „Рисуване и вино“.

Decollage Studio е подходящо място за частни партита с рисуване и различни събития, на чаша селектирано вино. Поради въведените мерки срещу COVID в студиото не се допускат повече от 10 души. Спазват се всички изисквания на МЗ

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини. Поискайте нашата оферта на decollaged@gmail.com

Не се колебайте да ни посетите. Препоръчваме ви да посетите Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
👉www.decollagestudio.com

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top