Зарежда Събития

Всяка седмица в Decollage Studio провеждаме творчески ателиета, за деца над 6 год. По забавен и достъпен начин запознаваме децата с различни стилове и техники от приложното и изобразителното изкуство. Докато творим, си говорим интересни факти за изкуството, художниците и стиловете. В разнообразните ни ателиета се стараем да обогатим кръгозора и общата култура на децата и да ги провокираме да търсят красотата в заобикалящия ни свят.

Видове творчески ателиета, застъпени в програмата: рисуване върху тениски и текстил, работа с глина, рисуване на картини с акрилни бои, акварел, туш, пастел, илюстрация, колаж, апликация, декупаж и др.

Днес ще научим какво е стилизация в изобразителното изкуство, как чрез рисуване да опростим есенно листо и да го поставим в композиция с други листа. Докато си говорим, ще рисуваме и ще се упражняваме. Сложността на задачите в ателието, ще бъде съобразена с възрастта на децата.

Виж темата за следващата събота:

В таксата са включени всички необходими материали.

Такса 16 лв., с абонаментна карта за 10 посещения – 160 лв (важи за две и повече деца в семейството)

Такса 20 лв., с абонаментна карта за 5 посещения -100 лв (важи за две и повече деца в семейството)

Такса 25 лв – за еднократно посещение, без карта

Нашите творчески ателиета се провеждат при стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквния- не допускаме външни лица, редовно дезинфекцираме повърхностите, ползваме антибактериален гел и художниците са с предпазни маски.

Купи най-изгодната карта от тук: https://www.decollagestudio.com/shop/detska-karta-za-risuvane-12/

 

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top