Loading Events

Всяка седмица в Decollage Studio провеждаме творчески ателиета, за деца над 6 год. По забавен и достъпен начин запознаваме децата с различни стилове и техники от приложното и изобразителното изкуство. Всички необходими материали са осигурени от нас.

В този курс учим всяко дете да работи самостоятелно и с минимална чужда помощ, за да му вдъхнем увереност в собствените умения и способности.

Даваме възможност на детето да не копира модела, а да изрази своето въображение и да твори, така както се чувства и му харесва.

Провокираме децата да търсят красотата в заобикалящия ни свят и да се убедят, че независимо дали носят талант на художници, те могат да творят.

Видове творчески ателиета, застъпени в програмата: рисуване върху тениски и текстил, работа с глина, рисуване на картини с акрилни бои, темперна боя, акварел, туш, пастел, колаж, апликация, декупаж и др.

Днес ще разберем повече за традиционните кукерски маски и сами ще си изработим своя маска.

Ателието включва урокът на художника и всички необходими материали.

Такса 18.75 лв. , с абонаментна карта за 8 посещения – 150 лв (важи за две и повече деца в семейството)

Такса 22,50 лв., с абонаментна карта за 4 посещения -90 лв (важи за две и повече деца в семейството)

Такса 25 лв – за еднократно посещение, без карта

 

Нашите творчески ателиета се провеждат при стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквния- не допускаме външни лица, редовно дезинфекцираме повърхностите, ползваме антибактериален гел и художниците са с предпазни маски.

Купи най-изгодната карта от тук: https://www.decollagestudio.com/shop/detska-karta-za-risuvane-12/

Споделете. Изберете платформа!

Go to Top