Зарежда Събития

Градски арт лагер е лятна програма по рисуване за деца от 6 до 13 год.

По забаваен и достъпен начин ще запознаем децата със света на изкуството, а чрез изготвянето на индивидуални проекти, ще провокираме тяхното въображение и креативност.

Програмата включва разнообразни занимания от сферата на приложното и изобразителното изкуство, които ще се проведат в Деколаж и извън студиото. И защото е ваканция, всеки ден ще се рисува, играе и разхожда навън – в паркове, детски площадки, градската среда. Ще посетим галерии и значими културни обекти, за да научим по нещо интересно за тях, а след това ще ги рисуваме в натура. В следобедните горещини ще си правим пикници и игри в парка. Заниманията ще бъдат съобразени с интересите и желанията на децата, тяхната възраст и индивидуалните им художествени умения.

Всички занимания извън студиото, ще се провеждат в присъствието на двама ръководители.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Мин. бр. деца за провеждане на лагера – 8 бр
Какво НОВО:
За да зарадваме децата и да провокираме тяхната креативност сме им приготвили различни подаръчета: личен дневник за рисуване, ключодържатели, стикери и награди за различните проекти и др. изнензади;

Какво ще ТВОРИМ: картина върху платно, рисуване и история на изкуството с проекти, за художници, рисуване на тениска или шапка с козирка, декориране на часовник за детска стая, изработка на магнити, глина, колаж, скулптура, акварел и др.

• Времетраене: дневен лагер от понеделник до петък
• Начален час 9:00 до 17:30 ч
• Цената включва: целодневна занималня, обучение по рисуване- теория, практика, с всички художествени материали и пособия, хранене и сервиз

• Деколаж осигурява кетъринг – здравословен обяд Бистро „Фейс ту Фейс“, ул. „Милин Камък“ и следобедна закуска от сладкарска къща Бибони
• Между храненията – гризини, пресни плодове, домашна лимонада, сок, айрян, вода и др.
• Цената не включва: такси за посещение на културни и развлекателни обществени обекти; транспортни разходи; Можете да донесете храна от вкъщи, ние ще се погрижим детето да я хапне.

До обяд ще се твори в ателието, а следобед ще бъдем навън (в зависимост от климатичните условия, програмата подлежи на промени)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Д А Т И:

от 07.08 до 11.08.2023 г.
от 28.08 до 01.09.2023 г.

от 9:00 до 17:30ч. /от понеделник до петък/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Ц Е Н А на дете за 5 дни с храна 275 лв/ с храна от вкъщи- 225 лв
ЦЕНА за братче/сестриче – 10 % за седмичен лагер
/отстъпката не включва храната/

ЦЕНА за полудневно участие от 9:00 до 12:00 ч. – 40 лв. без храна
ЦЕНА за еднодневно участие 8 часа – 59 лв. /без храна/

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top