Зарежда Събития

Ние жените сме деликатни създания и след една разтърсваща година, имаме нужда от повече нежност и красота в живота си. За това решихме, че е време в Decollage studio отново да ни гостува Йоанка от blooms.bg.

• Ще се насладиш на една женска вечер с приятна компания и чаша вино (покани приятелка, за да отпразнувате заедно най-женския празник);

• Ще научиш професионални грим техники, които след това можеш да приложиш и в ежедневието си;

• Ще получиш индивидуална грим консултация и Йоана от blooms.bg, ще ти покаже как да почертаеш красотата си по най-добрия начин. Всичко това ще се случи на фона на красива музика и в цветната обстановка на Decollage studio, съобразно всички мерки за безопасност, разбира се!

Какво ще се случи

Събитието започва с бърза подготовка, на която ще получиш всички необходими материали за грима, допълнени с чаша вино – Следва 10 минутно въведение в красивия свят на грима. И защо той е начин да покажеш най-доброто от себе си – Следва подготовката – ще се запознаеш с техниките за почистване на лицето и подготовката на грима, както и ще ги приложиш върху себе си, с подорани продукти. – Продължаваме със забавната част. Ще получиш указания как да създадеш опушена и романтична грим визия, стъпка по стъпка, като ще можеш да го направиш веднага, върху себе си или приятелка.

Единичен пакет – 70 лв – ще получиш всички необходими материали за грим, чаша вино и специален подарък.

Двоен пакет – 120 лв. Покани своята най-добра приятелка на събитието и се забавлявайте заедно, докато учите техниките на нежния грим. Ще получите всичко необходимо за гримирането, по чаша вино и специални изненади.

 

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top