Зарежда Събития

Каним ви да се включите в едно приятно изживяване, забавление и релаксиране в едно – нарисувайте своя красива картина с акрилни бои. Това рисуване е подходящо за малки и за големи, за това можете да доведете и своето дете. Споделените събития за деца и възрастни са от онези малки моменти в живота, които са най-ценни, те ни сближават и създават красиви спомени.

Събитието е подходящо за деца над 6 год. ако рисуват самостоятелно и за родители с по-малки или големи дечица.

Ще рисуваме върху платно от канава, с акрилни бои.

Времетраене 2 часа.

за децата платното е с размер – 24 х 33 см;

за възрастните е с размер 30 х 40 см;

Всеки уикенд в Decollage Studio провеждаме творчески ателиета, за деца от 6 до 15 г. По забавен и достъпен начин запознаваме децата с различни стилове и техники в приложното и изобразителното изкуство.

Днес ще рисуваме тази красива картина с акрилни бои. В таксата са включени всички материали, платно с размер 33 х 24 см, минерална вода

За 1 посещение таксата е цена 25 лв. , а с абонаментна карта, ще ползвате отстъпка. С една карта може да ни посещават братчета и сестричета.

5 посещения – цена 99 лв.- важи за 6 месеца;

10 посещения – 160 лв., важи за 12 месеца.

Ателиетата се организират при стриктно спазване на санитарно-хигиенните изисквния- редовна дезинфекция на повърхностите, антибактериален гел, предпазни маски за персонала, недопускане на външни лица.

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top