Зарежда Събития

Нещо ново ще се случи в Деколаж и то с Вашата помощ. Нека разчупим стереотипите на известното рисуване – стъпка по стъпка, повтаряне след художника. Днес главното действащо лице, ще бъдете вие! Ще създадете своя уникална картина – която няма да бъде копие на чужда творба, а изцяло плод на вашето въображение. В края на работната седммица с тази своеобразна арт терапия, ще ви дадем възможност да се освободите от натрупаните емоции и да се насладите на вечерта.

Това ателие е за тези от вас, които не обичат рамките и ограниченията, за авантюристите по душа, готови да се впуснат в ново предизвикателство с неочакван край.

Най- хубавото е, че няма да имате притеснения дали се справяте достатъчно добре, защото техниките които ще използваме са подходящи, както за хора без опит в рисуването, така и за напреднали.

Какво ще се случи?

В студиото сме ви приготвили най-различни художествени материали, чрез които заедно с нашия художник ще създадете своя уникална картина. Ние задаваме само темата, идеята и белилят лист, върху които вие имате свободата да творите с въображение. Ще усвоите интересни техники на изобразяване и ще експериментирате.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: Когато избирате метод на резервация и плащане, имайте предвид следното:

Промоционалната цена за двоен/ троен билет, важи само ако го закупите с карта от сайта. Не важи за частни партита.

Всички резервации с наложен платеж или по телефон се заплащат в брой, на място преди събитието, на редовна цена – 40 лв. за билет.

Пригответе своя зелен сертификат.

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top