Зарежда Събития

Започваме седмица, посветена на жената. Изненадай твоята майка, сестра, съпруга или приятелка и й подари креативно преживяване в Деколаж – рисувайте заедно.

Избери една красива гледка от Италия и я нарисувай с нашата помощ. Предложените картини на снимката са примерни. На място можете да изберете сюжет от богатата галерия на Decollage Studio или да си донесете принтирана друга идея. Ние ще ви помогнем да я сътворите.

Организираме тези ателиета специално за вас, които вече сте рисували стъпка по стъпка, следвайки художника и желаете да опитате ново предизвикателство и да развиете своите умения. Ние ще ви дадем възможност да изявите индивидуалния си стил и да рисувате със свое темпо.

Художникът ще бъде до вас, за да ви дава съвети и насоки. Когато избирате по-сложен сюжет за рисуване, вземете предвид дали той отговаря на вашите художествени умения, защото ще рисувате самостоятелно.

За да ви бъде още по-приятно, ще ви налеем чаша хубаво вино – комплимент от нас.

Резервация с подаръчен ваучер: Запишете N на своя ваучер в полето “забележки към поръчката”. Носете го със себе си вместо билет за рисуване и го представете преди събитието.

             

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top