Зарежда Събития

В петъчната вечер е време да разпуснем напрежението от работната седмица и да се забавляваме. Знаем, че вдъхновението не идва на празен стомах и сме ви приготвили вкусна пица и питие по избор – бира или чаша вино. С тях рисуването, ще бъде по-приятно.

Всеки ще нарисува картина по избор от нашата галерия. Не са ви нужни специални художествени умения, защото художникът ще ви дава съвети и напътствия. Групите са малки и той ще има възможност да ви отдели персонално внимание. За това, ателиетата в Деколаж студио се посещават от хора на всякаква възраст , без да им е необходим опит в рисуването.

В куверта на човек са включени: прясно изпечена италианска пица по избор, бира по избор или чаша вино, платно с размер 40х30 см, акрилни бои, всички необходими материали, помощта на художника.

Поканете и приятелите си, защото ако сте над 6 души моем да затворим врати само за Вас. Направете своето парти и без повод- виното, пицата и рисуването са от нас.

Decollage Studio е подходящо място за частни партита с рисуване и различни събития. Поради въведените мерки срещу COVID в студиото не се допускат повече от 10 души. Спазват се всички изисквания на МЗ

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини или тениски. Поискайте нашата оферта на decollaged@gmail.com

Препоръчваме ви да посетите Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
👉www.decollagestudio.com

 

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top