Loading Events

Днес ви каним да опитате нещо ново – декорирайте домашния си интериор със своя уникална възглавница. В това ателие по текстил, ще се превърнем в истински дизайнери, защото не само ще рисуваме върху памучната калъфка, но и ще я апликираме, като зашием или залепим с топъл силикон, различни декоративни елементи.

Ние сме ви осигурили ръчно ушити декоративни калъфки за възглавници, пистолет с топъл силикон, куп декоративни елементи за апликация и зашиване, текстилни бои и маркери, четки.

Разполагаме с галерия от снимки на различни идеи за домашен декор.

Всички резервации с наложен платеж или по телефон се заплащат в брой, на място преди събитието, на редовна цена – 40 лв. за билет.

Пригответе своя зелен сертификат.

Поканете и приятелите си!

Decollage Studio е подходящо място за частни партита с рисуване и различни събития, на чаша селектирано вино. Поради въведените мерки срещу COVID в студиото не се допускат повече от 10 души. Спазват се всички изисквания на МЗ

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини. Поискайте нашата оферта на decollaged@gmail.com

Не се колебайте да ни посетите. Препоръчваме ви да посетите Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
👉www.decollagestudio.com

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top