Зарежда Събития

Нещо ново ще се случи в Деколаж. Нека разчупим стереотипите на познатото ви рисуване стъпка по стъпка, при което всеки повтаря след художника. Днес главното действащо лице, ще бъдете вие! Ще създадете своя уникална картина – която няма да бъде копие на чужда творба, а изцяло плод на вашето въображение. С тази арт терапия в края на работната седмица, докато рисувате, ще се освободите от натрупаните емоции с чаша вино в ръка.

Това ателие е за тези от вас, които не обичат рамките и ограниченията, за авантюристите по душа, готови да се впуснат в ново предизвикателство с неочакван край.

Най- хубавото е, че няма да имате притеснения дали се справяте достатъчно добре, защото техниките които ще използваме са подходящи, както за хора без опит в рисуването, така и за напреднали.

Какво ще се случи:

В студиото сме ви приготвили най-различни художествени материали, чрез които заедно с нашия художник ще създадете своя уникална картина. Ние задаваме само темата, идеята и белилят лист, върху които вие имате свободата да творите с въображение. Ще усвоите интересни техники на изобразяване и ще експериментирате.

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top