Зарежда Събития

🎨В новата учебна година ще минем по линията на времето и ще пътешестваме през историята на изкуството! Ще научим много нови неща и ще творим вдъхновени от предшествениците си.
🎨Днес ще се пренесем в Япония. Ще се запознаем с най-характерното за японското изкуство, а след това ще си изработим декоративно пано с вишневи цветове и истинско клонче!

В Деколаж рисуването е интересно, защото всеки път измисляме нещо ново, което да сътворим с ръчички. Заниманията са подходящи за деца от 5 до 13 год.

Ателиетата ни са с разнообразни теми от приложното и изящното изкуство – рисуваме с четка, режем с ножица, лепим с лепило или топъл силикон, работим с глина, хартия и др. материали.

Децата рисуват върху платно с акрилни бои или с текстилни бои върху тениски, ранички, чанти.  Декорират дървени предмети – моливници, свещници, подложки за чаши, керамика. Учим история на изкуството и кои са били великите художници на миналото.

Ако притежавате подаръчен ваучер за нашите детски ателиета, за да запазите място е нужно да изберете Билет- Рисуване с подаръчен ваучер и да запишете номера на ваучера в полето- забележки към поръчката. Носете го със себе си вместо билет за рисуване и го представете преди събитието.

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top