Зарежда Събития

Днес – на Св. Валентин, ви каним да се включите в едно различно преживяване – Рисуване за двама. Какво е различното – предизвикайте себе си и вашата половинка, и заедно нарисувайте една обща картина.

Не са ви нужни специални художествени умения, а само желание да разчупите рутината на ежедневието и за три часа да се потопите в света на изкуството. С помощта на художник, ще нарисувате репродукция картина, докато се наслаждавате на чаша хубаво вино.

Нашият художник рисува стъпка по стъпка, като показва техники и похвати в рисуването. Групите са малки и той има възможност да отдели персонално внимание на всеки и да му съдейства.

При нас рисуването ще ви се стори много увлекателно, защото отделяме персонално внимание на всеки клиент. За това ателиетата ни се посещават от хора на всякаква възраст от 5 г до 105 г , без да е необходим опит в рисуването.

В билет за двама са включени: платно в по-голям от стандартния формат – размер 50 х 30 см, акрилни бои, всички необходими материали и по чаша хубаво вино за двама.

Decollage Studio е подходящо място за частни партита с рисуване и различни събития, на чаша селектирано вино. Поради въведените мерки срещу COVID в студиото не се допускат повече от 10 души. Спазват се всички изисквания на МЗ

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини. Поискайте нашата оферта на :decollaged@gmail.com

Не се колебайте да ни посетите и да си нарисувате своя тениска. Препоръчваме ви да посетите и Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
👉www.decollagestudio.com

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top