Loading Events

Ако сте пропуснали картина от календара на Деколаж, сега е момента да я нарисувате. Включете се в нашите ателиета по индивидуално рисуване на свободно избрана тема. Предложените картини на снимката са примерни. Вие сами избирате сюжет от богатата галерия на Decollage Studio, а ние ще ви помогнем да я сътворите.

Организираме тези ателиета специално за вас, които вече сте опитали рисуване стъпка по стъпка, следвайки художника и желаете да развиете своите умения. За това, ви даваме възможност да изявите индивидуалния си стил и да рисувате, като следвате своето собствено темпо. Художникът ще бъде до вас, за да ви дава съвети и насоки. Когато избирате по-сложен сюжет за рисуване, вземете предвид дали той отговаря на вашите художествени умения, защото ще рисувате самостоятелно.

ВАЖНО: Може сами да изберете художествените материали – акрилни бои, акварелни бои, пастели, моливи, туш и др. Поискайте и различни от стандартните размери и форми платна, съобразени с картината, която сте избрали. Ако са по-големи, ще е необходимо доплащане по ценоразпис на студиото.

Ще ви налеем и чаша хубаво вино.

 

Споделете. Изберете платформа!

Go to Top