Loading Events

Включете се в нашите интересни ателиета по рисуване на текстилни продукти или на картини.

В понеделник и вторник рисуваме върху тениски и текстил.

В сряда, четвъртък и петък – всеки рисува различна картина, която е избрал от нашата галерия.

Изберете посещение в следните часове и запазете своето място:

11:30-13:30ч

14:00-16:00ч

16:30-18:30ч

19:00-22:00ч

Запазете място сега, защото рисуваме в малки групи – телефон: 0897334949

Ако сте пропуснали картина от календара на Деколаж, сега е момента да я нарисувате. Включете се в нашите ателиета по рисуване на свободно избрана тема. Изберете сюжет от богатата галерия на Деколаж или донесете принтирана своята идея за рисуване – друга картина, която сте харесали, а ние ще ви помогнем да я сътворите.

Организираме тези ателиета специално за вас, които не желаете да рисувате една и съща картина заедно с останалите участници. За това, ви даваме възможност да изявявате индивидуалния си стил и да рисувате, като следвате своето собствено темпо. Художникът ще бъде до вас, за да ви дава съвети и насоки.

За да бъде още по- приятно, ще ви предложим разнообразни художествени материали – акрилни бои, акварелни бои, пастели, моливи, туш и др. Ще ви осигурим и различни от стандартните размери и форми платна, съобразени с картината, която сте избрали. Ако са по-големи, ще е необходимо доплащане по ценоразписа на студиото.

Ще ви налеем и чаша хубаво вино.

Когато избирате по-сложен сюжет за рисуване, вземете предвид дали той отговаря на вашите художествени умения, защото ще рисувате самостоятелно.

Decollage Studio е подходящо място за частни партита с рисуване и различни събития, на чаша селектирано вино. Поради въведените мерки срещу COVID в студиото не се допускат повече от 10 души. Спазват се всички изисквания на МЗ

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини. Поискайте нашата оферта на :decollaged@gmail.com

Не се колебайте да ни посетите и да си нарисувате своя тениска. Препоръчваме ви да посетите и Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
👉www.decollagestudio.com

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top