Loading Events

Включете се в „Рисуване и вино“- нашите ателиета по рисуване за начинаещи и любители.
Не са ви нужни специални художествени умения, а само желание да разчупите рутината на ежедневието и да се потопите в света на изкуството. Само за 2-3 часа ще нарисувате своя картина, докато се наслаждавате на чаша хубаво вино.
Нашият художник ще ви дава съвети и напътствия. Групите са малки и той ще има възможност да ви отдели персонално внимание. За това ателиетата в Деколаж студио се посещават от хора на всякаква възраст , без да им е необходим опит в рисуването.
В цената са включени платно с размер 40 х 30 см, акрилни бои, всички необходими материали и чаша хубаво вино. Ще ви осигурим и различни от стандартните размери и форми платна, съобразени с картината, която сте избрали. Ако са по-големи, ще е необходимо доплащане по ценоразпис на студиото.

Резервация с подаръчен ваучер: Запишете N на своя ваучер в полето “забележки към поръчката”. Носете го със себе си вместо билет за рисуване и го представете преди събитието.

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини. Поискайте нашата оферта на decollaged@gmail.com
Не се колебайте да ни посетите. Препоръчваме ви да посетите Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.
Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
www.decollagestudio.com

Споделете. Изберете платформа!

Go to Top