рисуване-и-вино

Decollage е студио за рисуване за деца и възрастни

През деня са нашите ателиета по рисуване върху тениски и текстил. Арт клас Рисуване върху тениски е интересно занимание, подходящо за деца и възрастни.

Арт клас Рисуване и вино са нашите вечери по рисуване за начинаещи и любители. Участниците рисуват с акрилни бои репродукция на картина, а художникът показва всяка стъпка.

При нас рисуването ще ви се стори още по-лесно и забавно, защото отделяме персонално внимание на всеки посетител. За това ателиетата ни по рисуване се посещават от хора на всякаква възраст, без да е необходим опит в рисуването.

Във вторник и събота провеждаме курсове по рисуване за деца от 5 до 13г. По забавен и достъпен начин запознаваме децата с различни стилове и техники в приложното и изобразителното изкуство. Насърчаваме децата да изявят своята индивидуалност и творчески потенциал. За записвания и информация за курса позвънете на: +359897334949 или пишете на имейл: decollaged@gmail.com

Decollage Studio е подходящо място за частни партита с рисуване и събития (15-20 бр). Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване на тениски, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини. Поискайте нашата оферта на: +359897334949 или ни пишете на имейл: decollaged@gmail.com

Радваме се, че в Decollage Studio се срещаме с хора, чиито професии и ежедневие нямат нищо общо с рисуването. Но всички те си приличат по това, че са креативни и любознателни да се включат в нашите арт класове.

Ако още не сте опитали, сега е моментът! Разгледайте календара със събития и се включете в Арт клас Рисуване и вино или в Арт клас Рисуване върху тенсики, а защо не и в двата?

Намираме се в гр. София на ул. Крум Попов 38, в кв. Лозенец.

Деси Лозова

Създател на Decollage Studio

Shop Online

А предстоящите събития за са пред вас.