За бранда


about-decollage-studio

Какво е Decollage?

Деколаж е бранд за рисувани тениски и студио за рисуване.

Тенденцията HAND MADE ме завладя преди 5 години, когато започнах да рисувам върху тениски и шалове. Можете да изберете за себе си от онлайн магазина на сайта.

От както развивам своят бранд срещам все повече клиенти, които се отказват от някои фабрични продукти, в подкрепа на малките творчески ателиета и техните изделия.

Днес наблюдавам нова тенденция – хората вече не само предпочитат ръчната изработка, но и желаят сами да изпитат емоцията, наречена „Hand made with love“.

Това ме провокира да създам пространство, в което да има място за дрехите на Decollage и за всеки, който иска да се почувства творец.

И така, в началото на април 2019г. на ул.“Крум Попов“-38 в гр. София, отвори врати Decollage Studio.

През деня рисуваме върху тениски и текстил, а вечер рисуваме картини с акрилни бои, на чаша вино. Всеки може да участва, независимо от  възраст, опит и професия, защото нашите художници и дизайнери помагат с идеи и съвети.

Пространството е подходящо за партита и събития (15-20) души. Вече организирахме няколко детски рожденни дни с рисуване на тениски, фирмени партита и тиймбилдинги, както и винени дегустации, с рисуване на картини.

Радвам се, че в Decollage Studio се срещам с хора, чиито професии и ежедневие нямат нищо общо с рисуването. Но всички те си приличат по това, че са креативни и любознателни да се включат в новите творчески преживявания.

Ако още не сте опитали, разгледайте нашият календар със събития и си изберете картината или тениската, която желаете да нарисувате.

Деси Лозова

Създател на Decollage Studio

Shop Online