Връщане на стоки

Купувачът има право да се откаже от продукт, закупен от сайта в срок от 7 дни , считано от датата на получаване му, без да дължи обезщетение или неустойка. Той трябва предварително да информира Продавача за това свое намерение, като му изпрати известие чрез телефонно обаждане на посочените телефони или имейл за контакт.
Купувачът следва да заплати разходите за връщането на стоката. Върнатата стока трябва да бъде във видът, в който е получена с ненарушен търговски вид и без липсващи от нея части, да не е употребявана, да е в своята оригинална опаковка, с придружаващите я етикети и с всички съпътстващи я документи – касова бележка или фактура, указания за употреба и др.
Купувачът има право на замяна на закупена от сайта стока до 7 дни от дата на нейното получаване, в случай че по вина на Продавача е получил различна от тази, която е посочил в своята поръчка. В случай, че Продавачът не успее да набави нужните продукти, същият се задължава да уведоми Купувача и да му върне заплатената сума, в това число и транспортните разходи по доставката, заплатени от Купувача, в срок от 30 календарни дни.
Купувачът има право на рекламация на закупена от сайта стока, в 7 дневен срок от датата на нейното получаване, в случай че открие видими дефекти. Продавачът се ангажира да замени дефектния продукт с нов или да възстанови заплатените от клиента суми. В случай на дефектен продукт, транспортните разходите по замяната са за сметка на Продавача.

Политика за възстановяване на суми, заплатени с дебитна/кредитна карта

При необходимост от връщане на платени с дебитна/кредитна карта суми по закупени от Уебсайта стоки, това ще бъде направено чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането. Банковите разходи по възстановяването на тези суми са за сметка на Купувача.
В случаи на поръчки, осъществени от непълнолетни лица, родителите или настойниците имат право да анулират сделката, връщайки стоката срещу заплатената сума или могат да дадат съгласието си в писмен вид онлайн, с което да потвърдят извършената поръчка. В случай на връщане на закупен продукт, при условията на настоящия раздел, разходите са за сметка на Купувача.

СТЪПКИ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА:


  • Изпратете продукта с избрана от Вас куриерска фирма по избор на адрес: София, ул. Крум Попов 38
  • Разходите по връщането на продукт са за Ваша сметка, освен ако не е уговорено друго.
  • Ще бъдат отказвани пратки, изпратени с наложен платеж.
  • Посочете банкова сметка, по която ще възстановим сумата за закупените продукти.
  • Възстановяването на сумата за закупените продукти става до 30 дни след потвърждението за тяхното връщане.