Рисуване за деца в Decollage Studio от 5 до 15 г.

Един от най-важните уроци, на които желаем да научим децата, е да повярват в себе си и в своите умения. Да разберат, че макар и малки, те носят искрата на създател на красота. Това се случва най-лесно, когато ги въвлечем в различни творчески занимания и експерименти.

Програма по рисуване за деца

В Decollage Studio организираме разнообразни ателиета по рисуване за деца от 5 до 15 год. : рисуване с акварел, туш, акрилни бои, графичен дизайн и илюстрация, работа с глина, рисуване върху стъкло и порцелан, апликация с хартия и текстил, декупаж, рисуване върху текстил, много тематични ателиета, свързани с празници;

Ако считате, че извънкласните творчески дейности на вашето дете не са достатъчни, съчетайте ги с арт занимания в Decollage Studio. По интересен и достъпен начин запознаваме децата с различни стилове и техники в приложното, и изобразителното изкуство. Чрез рисуване и изготвяне на проекти по зададена тема, помагаме на децата да развият своите художествени умения, въображение и креативност. Насърчаваме ги да изявят своята индивидуалност и творчески потенциал.

Абонаментни карти. Таксата включва всички материали

16 лв. – Виж тук абонаментна карта за 10 посещения, за 12 месеца;

20 лв. – Виж тук абонаментна карта за 5 посещения, за 6 месеца

25 лв – еднократно посещение – с предварителна резервация

покана

Разгледайте календара и вижте настоящите събития за деца или ни позвънете на +359897334949

Пишете ни на decollaged@gmail.com за да ви изпратим програма и разписание на занятията.

Детски рожден ден с рисуване

Детският рожден ден е по-забавен с рисуване. Зарадвайте рожденника и всички поканени дечица с индивидуален  подарък, който всяко дете само ще нарисува. Изберете парти с рисуване на тениски или с рисуване на картини. За комфорта на децата, затваряме вратите на Decollage Studio само за вашето парти. Вие получавате 3 часа парти с рисуване, забавни игри, покани, украса, подготовка на сюжети за рисуване и възможност да внесете торта и кетъринг. Ние разполагаме с всички необходими материали и пособия и можем да организираме рожден ден с рисуване и във вашия дом или на друго подходящо място. Направете своето запитване за свободна дата на +359897334949

Рисуване на тениски и текстил

Decollage Studio е първото студио за рисуване на тениски. Това е едно от най-забавните арт занимания за деца. В рамките на 2 часа, всяко дете може да си нарисува тениска, като импровизира със своя идея или с помощта на шаблон от нашата галерия. В таксата от 25 лв. са включени художествените материали и пособия, минерална вода, както и 1 продукт за рисуване по избор – тениска, чанта, раница, лятна шапка с козирка, предпазна маска за лице, подвързия за книга, несесерче. На финала всички деца са много щастливи, защото ще носят тениски, които сами са нарисували.

Рисуване на картина с акрилни бои

арт-лагер

В нашето студио провеждаме ателиета по рисуване на картини с акрилни бои. Децата следват съветите на художника и рисуват стъпка по стъпка. В таксата от 25 лв. са включени художествените материали и пособия, платно за рисуване, съдействието на художник, минерална вода.

Рисуване у дома

Ако не можете да посетите нашите събития, поръчайте кутия за рисуване на тениска вкъщи от тук

Забавно занимание за деца и възрастни

Иберете картинка от галерията в сайта и я нарисувайте стъпка по стъпка, следвайки нашите инструкции

Съдържание: бяла тениска, инструкции, шаблон за рисуване, бои, четка, маркер

деца

За информация +359897334949  имейл: decollaged@gmail.com

А предстоящите събития за деца са пред вас.