Рисуване за деца в Decollage Studio от 5 до 15 г.

В Decollage Studio организираме разнообразни ателиета по рисуване за деца от 5 до 15 год. : рисуване с акварел, туш, акрилни бои, графичен дизайн и илюстрация, работа с глина, рисуване върху стъкло и порцелан, апликация с хартия и текстил, декупаж, рисуване върху текстил, много тематични ателиета, свързани с празници.

Програма по рисуване за деца

Ако считате, че извънкласните творчески дейности на вашето дете не са достатъчни, съчетайте ги с арт занимания в Decollage Studio. По интересен и достъпен начин запознаваме децата с различни стилове и техники в приложното, и изобразителното изкуство. Чрез рисуване и изготвяне на проекти по зададена тема, помагаме на децата да развият своите художествени умения, въображение и креативност. Насърчаваме ги да изявят своята индивидуалност и творчески потенциал.

Рисувай в къщи

Разнообрази деня си с увлекателно творческо занимание, без да излизаш от вкъщи.

В нашата кутия за рисуване, ще получиш всичко необходимо, за да нарисуваш лесно избрания от теб продукт в домашни условия. Тя съдържа продукт, шаблон за рисуване, всички необходими материали и инструкции. Кутията е забавно занимание и идеален подарък за деца. Рисува се стъпка по стъпка, като се следват нашите съвети.

Абонаментни карти

Таксата включва всички материали

Абонаментна карта за за 10 посещения, за 12 месеца

Абонаментна карта за 5 посещения, за 6 месеца

Еднократно посещение на арт ателие за деца от събията в календара

Разгледайте календара и вижте настоящите събития за деца или ни позвънете на +359897334949

Пишете ни на decollaged@gmail.com за да ви изпратим програма и разписание на занятията.

Детски рожден ден с рисуване

Детският рожден ден е по-забавен с рисуване. Зарадвайте рожденика и всички поканени дечица с индивидуален подарък, който всяко дете само́ ще нарисува. Изберете парти с рисуване на тениски или с рисуване на картини.

За комфорта на децата, затваряме вратите на Decollage Studio само за вашето парти. Вие получавате 3 часа парти с рисуване, забавни игри, покани, украса, подготовка на сюжети за рисуване и възможност да внесете торта и кетъринг. Ние разполагаме с всички необходими материали и пособия и можем да организираме рожден ден с рисуване и във вашия дом или на друго подходящо място. Направете своето запитване за свободна дата на 0897334949

Рисуване на тениски и текстил

Decollage Studio е първото студио за рисуване на тениски. Това е едно от най-забавните арт занимания за деца.

В рамките на 2 часа, всяко дете може да си нарисува тениска, като импровизира със своя идея или с помощта на шаблон от нашата галерия. В таксата от 25 лв. са включени художествените материали и пособия, минерална вода, както и 1 продукт за рисуване по избор – тениска, чанта, раница, лятна шапка с козирка, предпазна маска за лице, подвързия за книга, несесерче. На финала всички деца са много щастливи, защото ще носят тениски, които сами са нарисували.

Рисуване с акрилни бои

В нашето студио провеждаме ателиета по рисуване на картини с акрилни бои. Децата следват съветите на художника и рисуват стъпка по стъпка.

В таксата от 25 лв. са включени художествените материали и пособия, платно за рисуване, съдействието на художник, минерална вода.

Събития

Нашите предстоящи събития

В Decollage Studio се срещаме с хора, чиито професии и ежедневие нямат нищо общо с рисуването, но всички са любознателни и готови да експериментират с различни занимания.

Ако още не сте опитали, сега е моментът! Разгледайте календара със събития за Рисуване и вино в София и изберете картината, която желаете да нарисувате в Decollage Studio:

Събития

Нашите предстоящи събития

В Decollage Studio се срещаме с хора, чиито професии и ежедневие нямат нищо общо с рисуването, но всички са любознателни и готови да експериментират с различни занимания.

Ако още не сте опитали, сега е моментът! Разгледайте календара със събития за Рисуване и вино в София и изберете картината, която желаете да нарисувате в Decollage Studio: