Рисуване тениски и текстил за деца и възрастни

Ние сме първото студио, в което всеки може да нарисува своя тениска, текстилна чанта, раница, несесер, предпазна маска за лице, калъфка за възглавница, подвързия за книга, шапка. Разгледай събитията от нашия календар и запази място за теб и приятели.

Всеки делничен ден от 13:00 до 15:00 или от 15:00 до 17:00 ч., можеш да посетиш студиото за самостоятелно рисуване, без да участваш в ателиета от календара. Запази студиото за себе си на тел:+359897334949

Рисувай в къщи

Разнообрази деня си с увлекателно творческо занимание, без да излизаш от вкъщи.

В нашата кутия за рисуване, ще получиш всичко необходимо, за да нарисуваш лесно избрания от теб продукт в домашни условия. Тя съдържа продукт, шаблон за рисуване, всички необходими материали и инструкции. Кутията е забавно занимание и идеален подарък за деца. Рисува се стъпка по стъпка, като се следват нашите съвети.

Рожден ден с рисуване на тениски

Decollage Studio е подходящо пространство за празнуване на рожденни дни. Може да изберете различни текстилни продукти за рисуване, както и различни теми. Планираме всеки рожден ден според желанието и интересите на рожденника.

Затваряме вратите за вашето парти ако сте от 6 до 10 души. За да осигурим комфорт и спокойна среда, не допускаме външни лица. В таксата са включени, художествените материали, един продукт за рисуване, покани, стандартна украса, изготвяне на индивидуални шаблони за всеки участник. Можете да внесете свой кетъринг. На детските рожденни дни, след рисуването играем забавни игри с децата, а след това те хапват вкусна торта.

Проверете за свободна дата за парти на +359 897 33 49 49

Моминско, ергенско парти и тиймбилдинг с рисуване

Рисуването на тениски с приятели и колеги е оригинален начин да отбележите всеки повод. Когато темата е моминско парти, става още по-забавно, защото нарисуваните тениски влизат веднага в употреба, като тоалет за красиви фотосесии. Не са ви нужни опит и умения в рисуването, от вас очакваме само добро настроение. Ние ще се погрижим за всичко останало – украса, шаблони с много тематични картинки с послания, хубаво вино.

Decollage Studio е подходящо пространство за всякакви формални и неформални събития, за малки екипи. Ако сте над 10 души можем да организираме фирменото парти и във Вашия офис или друга желана от Вас локация. Често обвързваме темата за рисуване с логото или философията на фирмата. Ние осигуряваме транспорта на всички необходими пособия и материали.

Пишете ни на decollaged@gmail.com, за Ви изготвим индивидуална оферта.