Loading Events

„Рисуване, хляб и вино“ са нашите специални АРТ вечери за ценители на удоволствията за тялото и душата. Тази вечер, ще рисуваме и ще се поглезим с вкусни брускети и мезета.

Не са ви нужни специални художествени умения, а само желание да разчупите рутината на ежедневието и да се потопите в света на изкуството. Само за 2-3 часа ще нарисувате своя картина. Изберете от нашата галерия картината, която най-много ви харесва и я нарисувайте с помощта на нашия художник. Той ще ви дава съвети и напътствия. Групите са малки и той ще има възможност да ви отдели персонално внимание. За това, ателиетата в Деколаж студио се посещават от хора на всякаква възраст , без да им е необходим опит в рисуването.

В куверта на човек са включени: платно, акрилни бои, всички необходими материали, помощта на художника, сет от вкуснотийки за мезе (брускети/ хапки асорти и др. комплименти), чаша вино.

Поканете и приятелите си на нашето „Рисуване, хляб и вино“, защото ако сте над 6 души ще затворим врати само за Вас. Направете своето парти и без повод- виното, мезето и рисуването са от нас.

Decollage Studio е подходящо място за частни партита с рисуване и различни събития. Поради въведените мерки срещу COVID в студиото не се допускат повече от 10 души. Спазват се всички изисквания на МЗ

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини или тениски. Поискайте нашата оферта на decollaged@gmail.com

Препоръчваме ви да посетите Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
👉www.decollagestudio.com

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top