Зарежда Събития

Ако сте пропуснали картина от календара на Деколаж, днес може да я нарисувате. В това ателие вие имате свободата сами да изберете темата за рисуване. Предложените картини на снимката са примерни. На място можете да изберете сюжет от богатата галерия на Decollage Studio или да си донесете принтирана друга идея. Ние ще ви помогнем да я сътворите.

Организираме тези ателиета специално за вас, които вече сте рисували стъпка по стъпка, следвайки художника и желаете да опитате ново предизвикателство и да развиете своите умения. Ние ще ви дадем възможност да изявите индивидуалния си стил и да рисувате със свое темпо.

Художникът ще бъде до вас, за да ви дава съвети и насоки. Когато избирате по-сложен сюжет за рисуване, вземете предвид дали той отговаря на вашите художествени умения, защото ще рисувате самостоятелно.

За да ви бъде още по-приятно, ще ви налеем чаша хубаво вино – комплимент от нас.

Резервация с подаръчен ваучер: Запишете N на своя ваучер в полето “забележки към поръчката”. Носете го със себе си вместо билет за рисуване и го представете преди събитието.

Всяка седмица организираме детски рождени дни и момински партита с рисуване, семейни партита и тиймбилдинги, с рисуване на картини или тениски. Поискайте нашата оферта на decollaged@gmail.com

Препоръчваме ви да посетите Арт клас Рисуване върху тенсики и текстил.

Резервирайте на ☎️0897334949
Чрез съобщение във фейсбук
Чрез формата за резервации в сайта:
👉www.decollagestudio.com

Споделете. Изберете платформа!

Заглавие

Go to Top