Loading Events

Днес ще разпалим вашето въображение с чаша ароматно вино и с нещо вкусно за хапване.
“Рисуване и вино” са творческите вечери в Деколаж, в които с напътстивята на нашия художник, ще нарисувате своя красива картина. Той ще ви покаже стъпка по стъпка техники в рисуването с акрилни бои върху платно.
Ако сте от хората, при които вдъхновението не идва на празен стомах, ще ви дадем възможност да си поръчате храна, за да се подкрепите. Съседите ни от ресторант Мама Миа, ще се постараят бързо да ни доставят топли вкуснотии от тяхното меню, по ваш избор.

Поръчката и внасянето на храна в Деколаж е само по ваше желание и не е задължително условие, да се включите в нашата творческа вечер.

Важно: Стандартната такса е 40 лв. включва: съветите на художника, всички материали за рисуване, платно и чаша вино. Внасянето на храна се таксува допълнително към стандартната такса + 4 лв. на човек (за еднократни консумативи за хранене и почистване) Всеки самостоятелно заплаща стойността на поръчания от него кетъринг.

Ще се радваме да ни посетите с приятели и да рисуваме заедно. Можете да запазите студиото само за вашата компания ако сте 6 души и повече души.

 

Споделете. Изберете платформа!

Go to Top