ноември 7, 2020

Курс по рисуване за деца

Какво е важно да знаете за курсa по рисуване за деца в Decollage studio?

РАЗНООБРАЗИЕ – различни ателиета и материали

Ние разработихме програма с богат избор от ателиета, за да разгърнем потенциала и уменията на децата.

Разнообразието от теми, материали и техники, провокира фантазията и креативността на всяко дете. То има възможност да открие своите силни и слаби страни, както и заниманието, което му доставя най-голямо удоволствие.

ГЪВКАВ ПЛАН НА ПОСЕЩЕНИЯТА

Вие имате свободата сами да избере колко пъти месечно и в кои творчески ателиета, да запише детето си. Не сте задължени да спазвате последователност в посещенията. Родителят сам моделира програмата, спрямо индивидуалните интереси на своето дете и свободното време, с което разполага.

С една карта може да ни посещава повече от едно дете в семейството. След като бъдат изчерпани всички посещения, ние подновяваме картата за нов период от време.

Добре е да знаете, че през учебно време, заниманията са в събота и неделя – сутрин. През ваканциите, са в делнични дни – следобед.

курс1

голямо забавление

АБОНАМЕНТ ИЛИ ЕДНОКРАТНО РИСУВАНЕ

Съобразихме курса по рисуване с предизвикателствата на настоящата година и динамичните условия, в които всички сме поставени. Изберете най-удобната форма на обучение – в студиото или онлайн, и ни пишете на decollaged@gmail.com

В началото на всеки месец, на посочен от вас имейл адрес, вие ще получавате информация за предстоящите творчески ателиета. За всяко ателие е необходима предварителна резервация или да ни информирате, че детето ви ще посети всички занимания за месеца.

ТАКСИ И АБОНАМЕНТНИ КАРТИ

  • 16 лв. за посещение, с абонаментна карта за 10 посещения, за период от 12 месеца
  • 20 лв. за посещение, с абонаментна карта за 5 посещения, за период от 6 месеца
  • 25 лв – еднократно посещение, без абонамент

(В случай на затваряне, поради епидемичната обстановка, всички карти автоматично ще бъдат удължени)

рисуване

творчески хаос

РИСУВАМЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ

Все се чудехме как най-кратко да опишем програмата по рисуване за деца в Decollage studio. Нека ви разкажем за миналата събота.

За пореден път в студиото, деца на различни възрасти не само рисуваха заедно, но се смяха и плануваха нови срещи. Прекрасно е, когато чуем от тях думите: “тук е много хубаво и забавно”, когато почувстваме, че ставаме част от нечий детски свят! Затова можем да обобщим: „в Decollage studio рисуваме и се забавляваме

Това, което ни дава стимул в работата е доверието, което родителите ни гласуваха. Бяха загрижени за нас, когато през март се наложи да затворим врати, а на есен, щом стартирахме с новата програма, отново ни се довериха. Разбира се, безкрайно им благодарим!

За нас това са не само уроци по рисуване! Ние желаем, чрез рисуване, децата да преживяват и да виждат света през очите на твореца- откривател.

Очакваме Ви!

Вижте всички видове забавления с >> Рисуване за деца!

 

⇓ Предстоящи събития за деца от календара на Decollage studio ⇓

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще бъдете информирани първи за всички промоции и отстъпки, нови модели и колекции, новини и събития.

Leave A Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.