ноември 13, 2017

Здравей свят!

„Здравей свят!“ – така ме посрещаше заглавната страница, докато сайтът беше в процес на изработка.

Днес и аз мога да кажа: Здравей www.Decollagestudio.com , радвам се, че вече те има!

Стартираме на 13 ноември, с 13 продукта. Дали е случайно съвпадение – вие решете. Аз вярвам в знаците на съдбата и се опитвам да ги следвам. Вярвам също, че всеки има своя житейска мисия и когато я реализира, се чувства по-щастлив и удовлетворен от делата си. Така бих описала своята работа. Tайно се надявам вие, които избирате от дрехите на www.Decollagestudio.com , да усетите удоволствието, с което те са сътворени.  

Всичко започна преди 4 г., когато вместо върху платно, избрах да рисувам върху бял тишърт.  За това първите продукти на www.Decollagestudio.com са любимите тениски. Обещавам да бъде интересно и ако често посещавате сайта, да откривате по нещо ново и различно, създадено с вдъхновение и внимание.

 

Приятно пазаруване! 

 

Деси Лозова- Дизайнер на Decollage

Абонирайте се за нашият бюлетин

Ще бъдете информирани първи за всички промоции и отстъпки, нови модели и колекции, новини и събития.

One Comment

  1. Пепи Желязкова ноември 17, 2017 at 20:07 - Reply

    Винаги и с удоволствие нося тези малки произведения на изкуството. Дрехата сама по себе си не е нужно само да те прави красива, а да те кара да се чувстваш специална. И точно това изпитвам, когато облека decollage. Получавам добро настроение, това на твореца, събрани са цветовете, нюанси и мека материята. Спомням си първия копринен шал от decollage. Аз си го избрах, прекрасен есенен шал с всички невероятни багри на есента, жълто, оранжево, преливащо до охра. Това малко бижу, което и до днес нося с радост. И знам, че е единствен… направен само за мен.

Leave A Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.